Namnet Zin Zon

Jag är född i Sydkorea men kom till Sverige fyra månader gammal. När jag fick barn ville jag ändå skicka med en liten bit Sydkorea till nästa generation. Därför heter min son Zin i mellannamn. Det är efter min syster och betyder, ungefär: äkta, värdefull, framsteg/utveckling.

Och när jag startade min mottagning föll det sig naturligt att även här ta med en bit Sydkorea, och ha ett namn som verkligen betyder något för mig. Därför blev det Zin även här, som en liten hyllning till min son, och min syster. Men också för att betydelsen av Zin står för mycket av det zonterapi representerar för mig. Dessutom är det ju en asiatisk behandlingsform jag erbjuder. Och Zin Zon låter ju trots allt rätt bra också.

Logotypen för Zin Zon ligger mig också varmt om hjärtat. Illustrationen är gjord av duktiga konstnären Karolina Palmér.
Klicka här om du vill se mer av hennes konst.